Wasze opinie

Podziel się z innymi swoją opinią

Twoja opinia:


Wasze opinie

Liczba opinii: 55

17.11.2012

Jolanta R

Witam!!
Jesień w Iwoniczu jest urocza. Dzięki wycieczkom organizowanym przez Omnibus można wiele zobaczyć ,ale tez dużo się nauczyć. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy Pani Magdy. Serdecznie Pozdrawiam

20.10.2012

Viola Ciopcińska

Witam!

Byliśmy w II połowie lipca 2012 r. w Iwoniczu Zdroju. Skorzystaliśmy z usług Biura Turystycznego OMNIBUS, którego właścicielką jest przemiła, przesympatyczna, obdarzona niesamowitym darem przekazywania swojej ogromnej wiedzy Pani Magdalena Oziomek. Skorzystaliśmy z siedmiu wycieczek. POLECAMY WSZYSTKIE!!! Najlepsza impreza była pod zamkiem "Kamieniec" Aleksandra Fredry w Odrzykoniu. Pomimo deszczu cała grupa świetnie się bawiła przy dźwiękach super zespołu muzycznego. OMNIBUS to pełen

profesjonalizm! Przewodnicy cały czas nieustannie opowiadają podczas drogi w autokarze i poza nim bardzo dużo historii związanych z miejscami, które zwiedzaliśmy. Posiadają ogromny zasób wiedzy, który przekazują w sposób ciekawy, zrozumiały, interesujący i najważniejsze nie czytają z kartki! PIĘKNE, CUDOWNE, NIEZAPOMNIANE CHWILE. POLECAMY WSZYSTKIE WYCIECZKI! NAWET KIEDY PADA DESZCZ ATMOSFERA Z OMNIBUSEM JEST WSPANIAŁA!

DZIĘKUJEMY PANI MAGDO I SERDECZNIE POZDRAWIAMY!

Violetta z synem Norbertem z Gdańska

28.09.2012

Robert

Errata do poprzedniego wpisu.
Tym razem linki do youtuba...bo google mogą się nie otwierać.

Presov 2:02 min
http://www.youtube.com/watch?v=O5yjMkgEYAw&feature=youtu.be

Presov 0:48 min
http://www.youtube.com/watch?v=iVi0eMjK5aY&feature=youtu.be

Bardejów 1:01 min
http://www.youtube.com/watch?v=2JwgWTbfRgo&feature=youtu.be

26.09.2012

Robert

Witamy serdecznie,
byliśmy już na kilku wycieczkach organizowanych przez biuro OMNIBUS. Każda jest inna. Jedno jest tylko identyczne...POGODA. Zawsze, gdy jechaliśmy na wycieczki było ciepło i świeciło słońce. Pani Magda to Gawędziara. Nie ma czasu na nudę, gdy snuje swoje ciekawe opowieści, no zresztą posłuchajcie sami:

Preśov 2 min.
https://plus.google.com/photos/108299964470385302466/albums/5792425728439878753/5792425727122617138

a tu Bardejov 1 min.
hhttps://plus.google.com/photos/108299964470385302466/albums/5792425728439878753/5792432740885198738

i tak można godzinami słuchać. Jak będziecie w Iwoniczu, koniecznie chociaż raz jedżcie na jakąkolwiek wycieczkę z tym biurem. Polecamy szczególnie "Biesiadę Cygańską" na której, oprócz świetnych knedlików można napić się "kofoli" i zaraz to szybko popić kofolą:) posłuchać kapeli cygańskiej i świetnie się bawić. Nie tylko na biesiadzie słowackiej ale również na Węgrzech próbujemy win z tamtejszych piwniczek a jak komu mało dokonuje większego zapasu albo bezpośrednio w "piwniczce" albo w markecie, tak jak my to zrobiliśmy, kupując dobre wina w cenie (najtańsze)niewiele wyższej od ceny litra benzyny (butelka). No i oczywiście kąpiele w świetnych basenach (ciepła woda+siarka). Niedługo przyjedziemy na kolejną wyprawę...daleko mamy ale...co tam...

Na koniec serdeczne pozdrowienia dla p. Madzi i p. Patrycji.

Dorota, Michał i Robert Kargol z Warszawy

11.09.2012

Marta

Niestety jutro juz wyjezdzam z wielkim zalem z Iwonicza Zdroju.Uczestnizylam w trzech wycieczkach z Omnibusa i za kazdym razem bylam pod wrazeniem poniewaz wszyscy przewodnicy nie tylko Pani Magda ale tez Pani Patrycja tak swietnie opowiadaja o tych miejscach, gdzie sie jedzie ze nie sposob nie byc uczestnikiem nastepnych wycieczek jestem bardzo zadowolona z ich uslug i polecam nastepnym kuracjuszom wlasnie Omnibus biuro podrozy.

Serdeczne pozdrowienia dla pani Magdy i Patrycji

Marta

29.08.2012

Bożena i Staszek

W okresie 30.07-20.08.2012 przebywałam w Iwoniczu Zdroju wraz z mężem. Wróciłam zachwycona tym regionem i okolicami dzięki Pani Magdzie z Biura OMNIBUS. Jest to osoba wykonująca swoją pracę profesjonalnie, przekazuje swoją niezwykłą wiedzę w taki sposób, że marzy się o powrocie w te cudowne miejsca, które się z nie odwiedzało. Dzięki Pani Magdzie dowiedzieliśmy się o historii poznanego po raz pierwszy regionu. Jadąc w te okolice miałam wątpliwości co do ich uroku.Ale to, co dzięki Pani Madzie zobaczyłam przerosło moje oczekiwania. I dziś wiem na pewno, że muszę tam wrócić. Uczestniczyliśmy w wycieczkach do Lwowa (cudownie), do Miszkolca (super) i oczywiście zwiedzaliśmy Bieszczady, które urzekły mnie swoją historią i niezwykłym czarem. Pragnę podziękować Pani Madzie za chwile spędzone z jej biurem - są to chwile, których się nie zapomina.

Pozdrawiam i mam nadzieję - do zobaczenia.

Bożena i Staszek

14.07.2012

annawos

Byłam kuracjuszką Starych Łazienek na przełomie miesiąca czerwca i lipca. W tym czasie góry są pokryte dywanem wszystkich odcieni zieleni a Pani Magda tak pięknie i barwie opowiada o nich, o historii tych okolic i różnych wydarzeniach związanych z tym terenem, że nie sposób nie być uczestnikiem wycieczek organizowanych przez Biuro Omnibus. Serdecznie zachęcam do odwiedzin Iwonicza-Zdroju, do górskich wycieczek oraz skorzystania z zabiegów zdrowotnych w Zakładzie Przyrodoleczniczym gdzie spotkacie się z życzliwą, miłą i fachową opieką.

Pani Madziu - d z i ę k u j ę

13.07.2012

Barbara

Gorąco polecam. Gdyby wszyscy byli tak zaangażowani i mieli tak dużo pasji jak Pani Magda i jej zespół to nie byłoby na co narzekać.

07.06.2012

Elwisc

Byłam w Iwoniczu na przełomie kwietnia i maja.Polecam spacery po Iwoniczu i okolicach .Pani Magda zna doskonale historię Iwonicza ,a jej zaangażowanie w życie i przyszłość tego miejsca jest godne najwyższego uznania.Szczególnie miło wspominam ognisko na Zamku Odrzykońskim gdzie dowiedziałam się wiele nieznanych szczegółów z życia A.Fredry.Piesza wycieczka do kościółka w Klimkówce to również mnóstwo wrażeń i widoków na Beskid Niski i jego piękne widoki."/Pani Sylwio fajnie było przypomnieć sobie w marszu stare harcerskie piosenki/.Polecam wszystkim!!! Omnibus to zaangażowanie,profesjonalizm i pasja ,z którą przekazują nam miłość do miejsc w których żyją.

Dziękuję.

J.Purzycka

07.06.2012

Jola

Byłam w Iwoniczu na przełomie kwietnia i maja. Najpiękniejsza pora roku, ale gdyby nie Omnibus nie zobaczyłabym i nie poznała tych pięknych miejsc. Pani Magda i Pani Sylwia to osoby które znają i kochają je. Wspominam ognisko na zamku Odrzykońskim, gdzie dowiedziałam się wiele nieznanych szczegółów z życia A.Fredry. Wycieczka do kościółka w Klimkówce to krajobraz Beskidu Niskiego.fajnie było śpiewać stare piosenki harcerskie /i nie tylko/. Omnibus to zaangażowanie, profesjonalizm, pasja którą zarażają ludzi. którzy tu przyjeżdżają. Dziękuję. Wrócę tu na pewno.Jolanta z Warszawy -Stare Łazienki

04.04.2012

Kasia Wojtanowska

Witam Pani Madziu
Oczywiscie bardzo dziękuje za miłe chwile spędzone na wycieczkach z Pani Biurem. Gorąco wszystkim polecam.
Najlepsze co może człowieka spotkać w Iwoniczu to wycieczki z Panią Magdą !!!!!!!!!!!!!!!!
Przy okazji skladam serdeczne życzenia z okazji swiąt Wielkanocnych
Pozdrawiam Kaska Wojtanowska z Zakopanego

27.02.2012

Łukasz

Witam, byłem na kilkunastu wycieczkach organizowanych przez OMNIBUS, było super, poniżej link do filmiku z Iwonicza i wycieczek organizowanych przez OMNIBUS

http://www.youtube.com/watch?v=LaT1dLztLdc

17.02.2012

Gabi

Witam i serdecznie pozdrawiam. Turnus od 26.01 - 18.02 2012 Pod Jodłą to najlepszy turnus o jakim można tylko marzyć. Organizacja wycieczek super. I ten kulig pani Magdo, ta atmosfera i profesjonalizm.Polecam wszystkim kuracjuszom korzystajcie z usług Biura OMNIBUS Pozdrawiam i dziękuję. Gabi.

31.01.2012

Transmonia

Byłam z biurem na wycieczce we Lwowie, organizacyjnie było wszystko w porządku. Program atrakcyjny - przewodnik rzeczowy. Jedyne zatrzeżenia mam do panów kierowców a właściwie do jednego pana Roberta. Panie Robercie jest Pan wyjątkowym cwaniakiem i zachowanie Pana mimo śpiewania przez Pana karaoke zepsuło mi cały nastrój wycieczki. Po za tym cudowna szefowa, i wspaniała ekipa o pobycie w Operze Lwowskiej nie wspomne to była bajka któa mogłaby trwać wiecznie

11.12.2011

Janusz

Miłe Panie, brednią jest twierdzenie, że istnieje z Krosna stałe połączenie kolejowe z Warszawą, Katowicami etc. Istniało kilka lat temu!!!!!!!!!!

06.11.2011

Witekmarek53

Z Iwonicza-Zdroju wracałem "13" lecz był ciepły wrzesień pełen niesamowitych wrażeń, zauroczony Iwoniczem z niezapomnianymi przeżyciami, o które postarał się "OMNIBUS". Trzy osoby, które potrafiły spełnić moje marzenia; Pani Magda prof.dr Wiktor Zin w spódnicy częstowała mnie przepięknymi opowieściami o historii Iwonicza i okolic organizatorka wspaniałego Balu Integracyjnego w restauracji "GLORIETTA" gdzie tańcom nie było końca nie wspominając o wspaniałym Grillowaniu na Kamienieckim Zamku w Zajeździe "U PAPKINA" i wycieczkach pieszych; Pani Patrycja "Anioł Stróż", kiedy odbyłem niezapomnianą podróż do Budapesztu i pobyt na "Biesiadzie Cygańskiej" na Słowacji; Pan Sławek niezrównany "paparacci" najpiękniejsze Foto z organizowanych imprez.

To profesjonalizm POLECAM JA TAK

I może żałuję tylko jednego, że nie zostałem dłużej...

P.S.
Dziękuję obsłudze Zakładu Przyrodoleczniczego, wszystkim będącym w tym czasie Współwczasowiczom za spędzenie tych pięknych chwil...

Witek VitS Cowboy białokapeluszowy w tym czasie

07.10.2011

Janusz "ANEX"

DZIEŃ DOBRY :)))
WITAM CIEPLUTKO !
WARTO TU BYĆ I POZNAWAĆ PIĘKNO REGIONU PODKARPACIE .
JANUSZ " ANEX"

26.09.2011

Jola z Józkiem

Witam i serdecznie pozdrawiam. Trzy tygodnie, które spędziliśmy razem z mężem w Iwoniczu dzięki pani Magdzie były bardzo udane.Bardzo miło wspominamy wycieczki z Patrycją. Młoda dziewczyna, która posiada bardzo duże wiadomości, sympatyczna i potrafiąca dogadać się z każdym kuracjuszem, nawet tym nie do końca uprzejmym. Dziękujemy jej za to i oby tak dalej. Mamy nadzieje, że jeszcze tam powrócimy, bo są wycieczki na których nie byliśmy. Życzymy dużo zdrowia i pełnych autokarów na wycieczkach.

Jola z Józkiem z Łodzi

18.08.2011

L.Szymańska

Chciałam podzielić się pewnymi informacjami z przyszłymi kuracjuszami uzdrowiska Iwonicz-Zdrój. Aktualnie przebywam w sanatorium z mężem i korzystamy z możliwości zwiedzenia tych terenów w kraju i za granicą. Wybrałam się do Miszkolca i Tokaju na Węgry oraz do Lwowa. Skorzystałam z biura turystycznego Omnibus prowadzonego przez Panią Magdę Oziomek. Wierzcie mi ale w tak profesjonalnie zorganizowanych wycieczkach to jeszcze nie brałam udziału a trochę zwiedzamy Europę. Pani Magda pojachała z nami na Węgry ( po drodze Słowacja) i prowadziła przecudnie wycieczki przekazując nam niesamowicie dużo informacji historycznych, geograficznych, politycznych. Podziwiam jej pamięć do dat historycznych, do bardzo ciekawego łączenia różnych faktów historycznych. Tak trzymać dalej Pani Magdo!!! Było super. Zachęcam wszystkich kuracjuszy do korzystania z usług tego biura bo naprawdę warto, a co najważniejsze nie jest drogo i różnorodność organizowanych wycieczek może zadowolić każdego i są na każdą kieszeń.
Iwonicz-Zdrój 17.08.2011 r.

11.08.2011

Anonymous

Wycieczka do Tokaju z Biurem CIT/Omnibus - mieszane odczucia, choć ogólnie pozytywnie to jednak kilka zastrzeżeń było:

1. Cena = świetna

2. organizacja i osoba prowadzącej = w porządku, ale brak podstawowych wiadomości o państwie Węgry, historii itp. powoduje totalną nieświadomość gdzie się jedzie.

3. Degustacja w winnicy - naprawdę warto było.

4. Katowanie wszystkich od początku do końca Piosenką biesiadną - nawet o 22.00 to lekka przesada - proponuję zmianę repertuaru lub jego urozmaicenie - nie wszyscy pod koniec wycieczki są pijani winem w plastikowych butelkach za 10 zł tak by ryczeć w koło te same 10 piosenek "karaoke".

5. Dla 20% "turystów" wycieczka powinna się zakończyć na pierwszym postoju przy TESCO i zakupie taniego wina w plastikowych butelkach - a potem picie i śpiewanie na parkingu - bo im dalej w Węgry tym gorzej.

6. Konkurencja na rynku turystycznym w Iwoniczu Zdroju coraz większa i może stąd duża pobłażliwość dla "mocno podchmielonych i nieuprzejmych klientów-turystów".

7. Ogólnie wycieczka warta odbycia mimo kilku zgrzytów. A na marginesie: wino w plastikowych opakowaniach to BARBARZYŃSTWO.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4