Wasze opinie

Podziel się z innymi swoją opinią

Twoja opinia:


Wasze opinie

Liczba opinii: 55

04.06.2011

Krystyna Kaniecka

Pani Magdo.
Razem z mężem byliśmy w sanatorium SANVIT, od 11-04-2011 do 02-05.br i korzystaliśmy z wycieczek organizowanych przez Pani Biuro jak również z wycieczek pieszych. Bardzo lubiłam słuchać Panią jak również naszego miłego Stefanka. Często wspominamy Was i piękne okolice Iwonicza.
Jest Pani cudowna i życzymy dużo, dużo zdrowia.
Zapraszamy na Mazury.
Krystyna

19.03.2011

Kazimiera Wojtanowska

W Iwoniczu bylam na przełonie lutego i marca 2011, dzieki Pani Magdzie i Jej wspaniałym wycieczkom przetrwałam ten okres.
Gorąco polecam biuro i wycieczki organizowane przez Panią Magdę, jest osobą pełną pasji.
Pani Magdo dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaśka z Zakopanego

02.02.2011

Anonymous

Byłam w Iwoniczu Zdroju w dniach od 6 - 27 grudnia 2010r. Jestem oczarowana miejscowością i fachowością obsługi Centrum Informacji Turystycznej i Pani Madzi. Było sporo ciekawych wycieczek organizowanych w tym czasie a czas minął wyjątkowo szybko i miło. Polecam innym taki wypoczynek i na pewno wrócę tam nie raz. Otrzymałam sporo informacji historycznych przekazanych w ciekawy sposób - widać,że osoby które się tym zajmują,są odpowiednie na tych stanowiskach pracy i lubią kontakt z ludźmi. Polecam serdecznie korzystanie z usług tej biura turystycznego Omnibus.
Pozdrawiam.
Z wyrazami szacunku Lidia Rajchel

12.01.2011

Marek Ferens

piękne wycieczki i miłość do Węgier

Pani Magdo! ja Panią bardzo polubiłem za to że Pani tak kocha Węgry!!! Ja tez kocham Węgry!!! Mam nazwisko węgierskie i gdzieś tam na Słowacji-Górne Węgry sa moje korzenie.

pozdrawiam jeszcze raz serdecznie!!!

Z poważaniem! Marek Ferens

09.01.2011

Marek Ferens

Pani Magdo!!! Czy pamięta Pani takiego kuracjusza bywszrgo w Waszym kurorcie na przełomie kwietnia i maja 2010r. Wreszcie piszę i oświadczam że ja jako absolwent geografii na UMCS w Lublinie, nauczyciel geografii w szkole i opiekun SKKT miałem okazję uczestniczyć w NAJWSPANIALSZYCH WYCIECZKACH MEGO ŻYCIA!!!

Pani Magdo byłaś wspaniała!!!! A jaką Pani ma wiedzę, a jak umie Pani ją sprzedać. Te wycieczki to czysty profesjonalizm!!! Podczas mego pobytu wziąłem udział w większości z nich.... dały mi ogromną wiedzę o oglądanym terenie, a jak wiele wzruszeń... a Pani HUMOR!!! a cięty język... a imprezy na terenie Iwonicza... myślę że jeszcze nie raz zawitam tu i znów będę uczestniczył w tej UCZCIE DUCHOWEJ!!!

Pozdrawiam Panią Pani Magdo i życzę dużo zdrowia i energii. A wszystkim którzy znajdą się niedługo w Iwiniczu-polecam WYCIECZKI I IMPREZY TYLKO Z BIUREM PANI MAGDY!!!!!!

Z poważaniem! Marek Ferens

21.11.2010

Ewa Światkowska

Polecam wycieczki organizowane przez biuro turystyczne Omnibus w Iwoniczu Zdroju. Byłam w sanatorium "Pod Jodłą" od 25.10 do 15 listopada 2010r. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu organizowanych wycieczek. Pani Magda posiada nie tylko ogromną wiedzę historyczną, wiedzę na temat regionu ale także potrafi ja przekazać w niesamowicie przystępny sposób. Poza tym liczba i różnorodność imprez i wycieczek organizowanych przez biuro Omnibus jest tak wielka, ze każdy znajdzie coś dla siebie.

Pozdrowienia dla przesympatycznej pani Patrycji.

07.09.2010

W.A.Czarnota

Dziękujemy za zorganizowanie wycieczki na Węgry do Miszkolc-Tapolka w dniu 5 września. Była ona bardzo dobrze przygotowana i ciekawie prowadzona, dzięki profesjonalizmowi organizatorów. Dodatkowym atutem było miejsce do którego udaliśmy się - groty Miszkolc-Tapolka -miejsce naprawdę wspaniałe i piękne, wręcz magiczne. Wspólnie spędzony czas będziemy mile wspominać i wszystkich zachęcamy do korzystania z usług biura turystycznego Omnibus w Iwoniczu-Zdroju. Serdecznie pozdrawiamy wspaniałą Panią Madzię, Pana Sławka oraz całą kadrę Biura Omnibus w Iwoniczu-Zdroju !!!

26.05.2010

Rejon Budowy Dróg i Mostów w K

Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie wycieczki do Pragi. Organizacja i obsługa doskonała.

20.03.2010

Anna Panasiuk-Piekarska

wycieczki

Jestem oczarowana wycieczkami, na których byłam podczas pobytu w sanatorium w Iwoniczu tej zimy. Pani Madzia i jej zespół idealnie wybrały miejsca, dojazd i tysiące fascynujących informacji o miejscach, przez które przejeżdżaliśmy i o docelowych zabytkach. W trakcie 3 tygodni byłam na 3 wycieczkach zagranicznych i 3 krajowych. Właśnie turystyka najlepiej przysłużyła mi się do powrotu do zdrowia. Polecam wszystkim kuracjuszom - zróbcie to co ja !!!

20.03.2010

Jolanta Canova

Opinie o wycieczkach z CIT

Byłam w Iwoniczu na przełomie lutego i marca 2010r. Oczywiście nie omieszkałam skorzystać z wycieczek organizowanych przez Biuro Turystyczne Omnibus. Właścicielką biura jest Pani Magda Oziomek, wspaniała osoba, która chce przekazać jak najwięcej. Kocha ten region i opowiada o nim z ogromnym zaangażowaniem, co wzbudza wielkie zaciekawienie. Dzięki Niej chcę poznawać nasz piękny kraj. Jestem bardzo szczęśliwa, że poznałam osobe o tak niespożytej energi, radosną i serdeczną. Zachęcam kuracjuszy do poznania Pani Magdy i skorzystanie z wycieczek organizowanych przez Omnibus. Naprawdę warto. Byłam w wielu wspaniałych miejscach. A Panią Magde i wszystkich pracowników serdecznie pozdrawiam.

JC.

21.02.2010

Maria Wajda

podziękowanie

Już dawno zbieram się do napisani kilku ciepłych słów o Państwa doskonałej pracy tzn. umiejętności
organizowania naprawdę bardzo dobrych wycieczek.
Miałam przyjemność uczestniczyć w kilku wycieczkacch zagranicznych i jestem pod wrażeniem tak dobrze zorganizowanych imprez, wiedza pilotów wycieczek i umiejętność jej przekazania zasługuje na dużą pochwałę, zresztą do zakwaterowania i wyżywienia nie mieliśmy zastrzeżeń.

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zadowolonych wycieczkowiczów

Maria

21.02.2010

Violetta Bryda

Serdeczne podziękowania!

Byłam w Iwoniczu od 02.01.2010. do 25 01. i pierwsze swoje kroki po przyjeździe skierowałam oczywiście do CIT prowadzonego przez biuro turystyczne Omnibus z myślą o zapisaniu się na wszystkie możliwe wycieczki, pomimo że byłam na nich w trakcie poprzednich pobytów, ale atmosfera na wycieczkach i wiedza Pani Madzi stwarzają taki klimat że wracając z każdej z nich już myśli się o tym że przy kolejnym pobycie "trzeba koniecznie jeszcze raz tam pojechać!!!".
Serdecznie dziękuję za umilenie pobytu życzliwość i profesjonalizm całego biura,gorące pozdrowienia dla Pani Madzi i Patrycji i zapewniam że przy moim kolejnym pobycie oczywiście znów skorzystam z usług biura Omnibus.

18.01.2010

Michał Cyran

Opinie o wycieczkach z CIT

Witam !
Jeśli mozna jeszcze coś dodać do tych komentarzy to chyba to, że w ciągu jednego dnia na wycieczce do Miszkolc na Węgry nauczyłem się więcej historii, niż przez 5 lat technikum od wspaniałej przewodniczki pani Magdy. Wycieczka była rewelacyjna i już planuję następną.

Szczerze polecam i pozdrawiam !

Michał

04.01.2010

Sonia Rokicińska

gratulacje i słowa uznania dla CIT

Witam,
Chciałabym Państwu pogratulować bardzo sprawnie działającego biura turystycznego Omnibus w Iwoniczu Zdrój.
Podczas mojego 2-tygodniowego pobytu w Iwoniczu w drugiej połowie grudnia br miałam przyjemność odwiedzić tę placówkę kilkakrotnie z różnymi pytaniami. Jako że był to mój pierwszy pobyt w Iwoniczu moje pytania były pewnie dość naiwne, jednak przesympatyczne panie zawsze gotowe były w bardzo uprzejmy i cierpliwy sposób wyjaśnić każdą wątpliwość i doradzić każdemu wycieczkę lub najwygodniejszy sposób podróży powrotnej do domu. Zrobiło to na mnie tym większe wrażenie, że warunki lokalowe biura są dość skromne - 1 lokal, ale za to jego domowy wystrój plus prezentowane prace artystyczne sprawiają, że człowiek już od wejścia czuje się, jak oczekiwany gość.
Rozmawiałam z wieloma osobami, które mają podobne odczucia.
Czasami bywało dość tłoczno, ale atmosfera zawsze przemiła i pełna wzajemnej życzliwości.
Jakby to było dobrze, gdyby tą atmosferą uprzejmości i życzliwości można byłoby zarazić różne bardzo ważne biura, recepcje, rejestracje
w innych miastach np w Warszawie. Moje marzenie chyba jednak się nie spełni i dlatego pewnie jeszcze pojadę do Iwonicza Zdrój.
Pozdrawiam i dziękuję, że miło mi było gościć i kurować się w Iwoniczu Zdrój.
Pozdrawiam też panie z biura Omnibus i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010

Sonia Rokicińska

28.12.2009

Leszek Durlik

Opinie o wycieczkach z CIT

Byłem w Iwoniczu od 19 listopada do 9 grudnia 2009r.(w Sanvicie).
Korzystałem z wycieczek organizowanych przez Omnibus (p. Magdalena). Coś wspaniałego. Organizacja i wiedza przewodników na wysokim poziomie. Bardzo miła atmosfera. Aż się chce wybrać na kolejną wycieczkę.
Dziękuję bardzo za przesłane zdjęcia z Miszkolc.
Wszystkim pracownikom biura Omnibus życzę zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Pani Magdalenie prześlę obiecane widokówki z regionu Świętokrzyskiego z moimi zdjęciami.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Leszek Durlik, Kielce.

07.11.2009

Zofia Dmochowska

Podziekowanie

Przebywałam w Iwoniczu Zroju w dniach 02.10 - 22.10. 2009 r. Korzystałam z wielu wycieczek zorganizowanych przez biuro turystyczne Omnibus. Wszystkie były profesjonalnie przygotowane. Bylam zachwycona pracą pani Magdy i całego zespołu, który nie zważając na poniesione koszty za wszelką cenę chciał zadowolić wycieczkowiczów by dotrzymać danego słowa. W swoją pracę wkładają wiele serca i wysiłku. Nigdzie dotychczas nie spotkałam się z tak ciekawie oprowdzającymi przewodnikami. Pragnę szczególnie podziękować za zorganizowanie wycieczki do Lwowa. Pozdrawiam gorąco panią Magdę i panią Patrycję oraz cały zespół. Serdecznie zachęcam wszystkich do korzystania z usług tego biura. Naprawdę warto.

10.10.2009

Małgorzata Żurawska

Opinie

Nie mogłam się opanować i chciałam z Państwem podzielić się informacjami na temat Centrum Informacji Turystycznej w Iwoniczu Zdroju.
Od kilku lat jeżdżę do różnych miejscowości sanatoryjnych i korzystam z usług biur turystycznych, aby urozmaicić sobie pobyt jak i zwiedzić troszkę świata. Do tej pory nie spotkałam jeszcze "takiego biura" jak w Iwoniczu Zdroju. Bardzo żałuję, że z mężem brałam udział tylko w dwóch wycieczkach, ale niestety czas nie pozwolił nam na więcej. Z panią Magdą i jej mężem moglibyśmy jeździć na wszystkie wycieczki, jakie tylko zorganizują. A wierzcie mi, robią to wprost perfekcyjnie. Na dodatek są skarbnicą wiedzy, historii, legend. Jak oprowadzają wycieczki, "to buzia im się nie zamyka".
A opowiadają tak, że gdyby nawet nie było coś ładne, to przedstawią w takim świetle, że wszystkim się podoba i są wprost tym miejscem zauroczeni.
Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że "właściwi ludzie znaleźli się na właściwym miejscu" - ich działalność jest bardzo zróżnicowana, harmonogram wycieczek bogaty, mają bardzo dobry kontakt z ludźmi, kochają to co robią i widać to na każdym kroku.
W ich towarzystwie nie można sie nudzić.
Polecam wszystkim Biuro Turystyczne Omnibus w Iwoniczu Zdroju, nie zawiedziecie się na pewno.

Kuracjuszka VIII-IX 2009

26.07.2009

Lucyna Czupkiewicz-Dudek



Wycieczka do Drohobycza

Pragnę z całego serca podziękować za zorganizowanie tej wycieczki do Sambora, Drohobycza i Truskawca, w dniu 22.07.2009r. Nie było ważne że byłam niewyspana bo spałam 2 h w aucie na parkingu. Żeby móc wziąć udział w tej wycieczce przyjechałam z Białej Nyski tj. ok 70 km od Opola. Jestem zadowolona i szczęśliwa że mogłam zobaczyć miejsce gdzie urodzil sie mój tato. Największym wrażeniem było dla mnie zwiedzanie Koscioła św. Bartłomieja gdzie był ochrzczony i przyjął I komunię Św. ze łzami w oczach zwiedzałam ją i słuchałam jak pan Stanisław Koscielny opowiadał nam o tym kościele. Jeszcze większe wzruszenie wywołał fakt kiedy rozmawiałam z panem Kościelnym i wymieniłam nazwisko taty powiedział że zna to nazwisko że kojarzy i pamięta takie nazwisko.. Dzięki wam i waszemu biuru turystycznemu mogłam zobaczyć to czego już mimo szczerych chęci nie zdążył zobaczyć mój tato. Dziękuję Wam za umożliwienie mi i mojemu bratu - bo byliśmy we dwoje - zobaczenia tych rodzinnych stron naszego ojca. Dziękuję.

Z wyrazami szacunku Lucyna Czupkiewicz-Dudek.

26.02.2009

Magdalena Sokół



opinia i podziękowania

Miałam przyjemność odbyć praktykę studencką w Omnibus w Iwoniczu Zdroju, udało mi się ją zrealizować w lutym 2009...cóż mogę powiedzieć...tak profesjonalnego podejścia do swoich klientów brakuje niejednej jednostce, a mówiąc o jednostce związanej z turystyką jest to szczególnie ważne...Jestem pod wrażeniem sposobu prowadzenia Centrum Informacji, które de facto nie zamyka się wyłącznie na działalności informacyjnej lecz także skutecznie promuje nasze miasteczko i cały region. Podejście pani Oziomek do wykonywanej przez siebie pracy, a także podejście całego zespołu ludzi mających swój udział w prowadzeniu biura jest godne podziwu, do tego umiejętności i wiedza sprawiają że usługi oferowane turystom przez Omnibus są na najwyższym poziomie. Gorąco polecam korzystanie z ofert biura turystycznego Omnibus, ja sama jestem niezwykle zadowolona z odbytej tam praktyki. Na koniec ślę serdeczne pozdrowienia dla pani Magdaleny i całego przemiłego zespołu Omnibusa:)

25.01.2009

Martynka

Trafna uwaga - prosba o dołożenie nowych tras turystycznych!!!

Witam serdecznie, co miesiąc śledzę rozkład i aktualne terminy wycieczek i szczerze powiedziawszy liczę za każdym razem na to, że pojawi się u Państwa jakaś nowa trasa. Tak bardzo brakuje Sandomierza, Gór Świętokrzyskich, idzie sezon letni a wraz z nim zakwitną rozetaria, piękne latem są też ogrody zoologiczne. Pomyślcie Państwo o nowych atrakcjach a na pewno wraz z nimi będzie wiele nowych turystów!!! Z niecierpliwością czekam na nowości, na pewno z całą rodziną skorzystamy!!! Zapewne warto spróbowac!!!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4